Shopoholic?

Idag tog jag mig ut ur ensamheten, åkte till Backaplan och gick och låtsades att jag var rik. Jag hade tänkt gå och klippa mig (det har jag tänkt i snart ett och ett halvt år), men det blev inget av det idag heller. Köpte istället en almanacka, kontorsprylar, en klänning (i en sån där affär som Eliin handlade kläder i för ett par år sen...pinsamt), en fin present till Mint-Magnus (snart ses vi!) OCH en stor påse godis som jag ska smälla i mig ikväll framför Idol och Snygg-Erik.
Det var så befriande och kul att köpa köpa köpa... Jag blir lite orolig, och hoppas att det bara är tillfälligt...

En fin sak idag:
På väg ner för trapporna till spårvagnshållplatsen mötte jag en pappa med sin ca 2-åriga son. Ungen som höll sin far i handen segade sig ganska mycket, de verkade aldrig komma upp för trapporna. Till sist frågade pappan "Men Ingvar, vad gör du egentligen?!", varpå barnet svarade "Jag tänker". Det var så fint.

Jag börjar längta lite efter julen nu. Vill baka pepparkakor och lussebullar, slå in julklappar, lyssna på den pinsamma men underbara julskivan med Ann-Louise Hanson och hennes döttrar(?), dricka glögg, skriva julkort... myspys!

Å, ja, nu börjar Extreme Home Makeover!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback