Intervju

Jag längtar lite efter våran vandring i sommar. Dumt egentligen, för då kommer det ju bara bli en besvikelse... ;) Igår kollade vi lite på Bohusleden på en karta. Vi ska nog utgå från Ljungskiletrakten och gå norrut. Det är ju töntigt att åka till Norrland för att vandra när det finns fjäll så pass nära! I alla fall kändes det så mysigt att titta på kartan och planera och pyssla...
Det är bra när vi håller sams, jag har varit så bråkig den senaste tiden. Nu ska jag bli snäll... Men det är svårt. Ofta slutar min snällhet med att jag tjatar om nåt (mest ekonomiska grejer) och klagar och gormar. Och det beror ju bara på att jag är orolig, jag vill ju inte vara elak... Hur ska jag göra för att bli mer harmonisk? Nån som kan hjälpa mig anamma "Sköt dig själv och skit i andra"-tänket?...

Snart ska jag på möte på Jakobsdal. Först blev jag jätteglad och pirrig när en kille därifrån ringde och sa "Vi behöver personal för lite allt möjligt, bl.a. trädgårdsarbete...är du intresserad?" Jag tänkte att det var ödet eller nåt. Men sen kollade jag deras hemsida. Det är ett bemanningsföretag inom transport och logistik. Jag fattar inte vad de ska ha dit mig för... Men ja, vi får se. Fortsättning följer senare...

Jag blev ju faktiskt intervjuad igår också. Av SLN:s fantastiska tidning "SLN-nytt"... Ganska ocoolt. Och särskilt bra blev det inte heller, för jag var såklart oförberedd och posade konstigt på alla bilderna. Men ändå!

Efter jobbet igår kväll (jag gick tidigare igen), gick jag och Magnus upp till en damm i Wendelsparken (den vi badade i förra våren). Ganska länge satt vi och kollade på ett mystiskt djur som dök upp och ner i vattnet hela tiden. Det såg inte ut som nån fågel, och ingen firre. Kanske en bäver? Fast inte i den lilla dammen va? Och nej, det fanns inga söndergnagda trädstammar eller så. Vi gick lite närmare och bestämde oss för att det nog var en fågel ändå...
(Men TÄNK om det var Stordammodjuret som vi såg. Om vi var de första som någonsin upptäckt honom, och så bara struntade vi i det...)

En grej som ska bli skönt med att sluta jobba på Projekthuset är att slippa den där basrösten. Från gubben på nedervåningen. Jag har aldrig hört en så mörk röst innan, den skär i öronen. Och dessutom är han smålänning också ;)

Mer än så här orkar man inte läsa.

Sur eller glad?

Jag är svag.
Ringde till SDR nyss för att säga att jag fortfarande har huvudvärk och inte åker dit idag. Men på nåt vis lyckades Eva få mig att komma dit ändå... De styr över mig, jag är deras slav.
Jag mår iofs bättre i huvudet idag, men det hade varit skönt att bara åka hem efter jobbet. Handla mat och åka hem. Handla mat och åka hem och storstäda och diska ett disk-Mount Everest. Hm, det är kanske bättre på SDR ändå...

Det känns så konstigt idag. Är jag på bra eller dåligt humör? Huvudvärken gör mig tjurig och nedstämd...
Men samtidigt blir jag så varm inuti av alla blommor därute. Imorse såg jag att rödklövern slagit ut. Och prästkragar! Det är sommar på riktigt nu, hur gick det så snabbt?

Nu kommer min bästis, han har visst rast.

Spräng mitt huvud

En annan Anna visade ju mig en utsiktsplats i Eriksberg för ett tag sen. Dit gick jag och Magnus igår. Vi köpte med oss en familjepizza, i världens största kartong (själva pizzan var ganska liten) och traskade upp. Man kan se hur långt som helst därifrån. Magnus betedde sig som om han aldrig sett en färja förr, fotade Stena Jutladica fyra gånger... han är så gullig han.
Sen gick vi till Lindholmen och hade det mysigt i solen, tills Magnus skulle på teater. På kvällen såg vi film, och han sov hos mig, för vi skulle på utflykt idag. Det blev ingen. Efter reklamutdelningen var jag så trött och fick huvudvärk. Den sitter i än. Gick tidigare från jobbet, orkade bara inte. Orkar inte det här heller nu när jag tänker efter.

Flowerpower

Det känns inte så jättebra att komma till jobbet alldeles för sent och vara sur och besviken på sig själv för att man är världens sämsta människa. MEN! Så öppnar man bloggen och ser typ hundra nya kommentarer och blir glad. Jag vet att jag alltid skriver om sammasammasamma saker, men ni fortsätter ändå att kommentera :) Det gör mig så glad! (Förresten Åsa, du bloggar lite för lite...)

Okej, jag bröt chokladuppehållslöftet både första och andra dagen, men nu är det allvar! Jag ska inte mer!

Igår sorterade jag alla korten i min "Trädgårdens ABC"-låda. Fantastiskt fint skick var de i... nu vill jag bara läsa om alla sticklingar och tulpaner och klätterväxter och planteringstips och frösådd och så... Jag är tant, och stolt över det! jag blir så härligt harmonisk av växter... töntigt.
Ju äldre jag blir dessto mer lägger jag märke till allt som blommar och slår ut. Jag fattar inte att det redan är sommar. Utanför kontoret har midsommarblomstren redan börjat blomma, och jag har sett lupiner! Hujedamej vad tiden rusar iväg... ;)

Ikväll ska jag och Sofi se våran Idol på Liseberg! Weeiiiii... ;)

Ännu en dag med handlingsförlamning

För det första skulle jag vilja ha förklarat för mig vad det är som är så fantastiskt med Micke Persbrandt. För jag förstår inte det.
Topp tre överskattade saker:
3. Majorna
2. Haga
1. Persbrandt

Så det så.

Jag och Magnus ska ut och vandra och tälta i sommar! Myspys (och svett och gräl och myggor och så, men skitsamma). Vi har inte riktigt bestämt var än, men troligtvis längs Bohusleden. Nära och bra, det finns till och med en etapp som går här i Mölnlycke...
Haha, jag ser framför mig hur vi kommer till en lagom stor sjö i skymningen och sitter och tittar på solen som sakta går ner, och äter något som vi grillat över öppen eld. Vi har gummistövlar och såna där svartvita lusekoftor på oss och Magnus har snusnäsduk och jägarhatt (nej förresten det låter ju som pappa). Näktergalen eller göken eler nån annan trevlig fågel sjunger lite i bakgrunden, och allt är harmoniskt. 
Jag bör nog dock vara beredd på skavsår, soleksem, myggbett, överkokta snabbmakaroner, fågelskit i håret... Åå, vad det ska bli kul!  

Ikväll blir det antingen Junis (jag vet, jag är hopplös) eller en promenad med en av alla Annor på SDR (fast denna Annan är stark, hon slutade för länge sen, innan hon hann bli deras slav). Hoppas på det sista alternativet!

Jag MÅSTE jobba nu. Svårt är det.


Take Eat Easy...

Jag ser att mitt förra inlägg blev lite mysko.... Alla citationstecken och utropstecken och punktpunktpunkt blev till frågetecken. Måste vara datorns fel... Det är inte jag som är dålig på grammatik, jag lovar!

Jag är så här nära (måttar en centimeter mellan tummen och pekfingret) att sluta på SDR. Nu är jag så trött på det, har ju tragglat med det där nästan ett helt år. Det ger ju inte så mycket pengar, men ändå...pengar. Jag har visserligen sparat hela våren, men tänk om jag inte får plugga i höst. Och tänk om jag inte får andra jobb. Vad gör jag då? När sparpengarna också tar slut... Kanske får stå ut med söndag-måndag-jobbet ett tag till för säkerhets skull. Eller jag vet inte. Vi får se.

Denna vecka tänker jag vara lite duktigare än andra veckor. Hoppas det funkar. Jag ska försöka att inte köpa nån choklad. Det gick ju bra sist. Över en vecka, till och med två kanske? Och så ut och springa lite... hm, visst.

Magnus hade final igår med sin föreställning. Jag träffade hans föräldrar och farmor och bror med flickvän... vi åt på Take eat easy i Mölnlycke, fast utan Magnus. Speciellt... Nu är det bara hans syster kvar (som bor i Malmö), sen har jag träffat hela familjen.

Jag såg om "Hör du att jag andas Amelie", och förstod bättre denna gången. "Vackra människor" kollade jag också på. En av skådisarna gjorde en naken-kupp :o

Och så jobbade jag.
Slut.

Teaaater

Teaterfestivalveckan har fortsatt. Igår såg vi ?Hör du att jag andas Amelie?. Jag är väl trög men jag fattade inte varför den hette så. Väldigt bra i alla fall. Jag önskar att jag hade nån sorts talang.

 

Något som var väldigt inte bra igår var Folknykterhetens dag-firandet i Bältesspännarparken. Hade det varit sol, eller i varje fall uppehåll hade det nog funkat, men det ösregnade? Jag vet i och för sig inte vad som hände längre fram på dagen, jag lämnade fiaskot redan på förmiddagen, men jag tror inte det blev så mycket bättre. Vi skulle ha ansiktsmålning och ballonger för barnen och en jättestudsmatta från ÖB (jag och Susanna köpte och kånkade hem den i förrgår). UNF hade klätterväggen med sig? undrar om nån klättrade?

Nä, nu känns det mesta inom rörelsen ganska motigt. Jag bara förväntas vilja göra saker för att jag sitter i ds. Susanna sa till och med ?Nästa gång kommer styrelsen få hjälpa till mer, sånt här kan inte jag fixa själv??.  Bara anta att vi vill vara med på tråkiga aktiviteter. Inget kul händer direkt (och om det händer nåt ?kul? så uppskattar jag det ändå inte. Det är nog inte fel på aktiviteterna egentligen, utan på mig?) Jag ska åka på Trollebo-lägret och kongressen, och så får jag väl gå på nåt styrelsemöte, sen får jag se hur det känns. Är det bara blä så skiter jag i det. Ingen mer Junisgrupp heller. Jag har tröttnat.

 

Den här helgen hade jag tänkt skulle bli Magnus och min (lite som det brukar vara). Men jag hade glömt att han och alla andra teaterelever tar hand om de nästa-år-sökande idag. Och imorgon. Och på söndag? Jag får väl roa mig själv. Tre föreställningar idag, plus att jag varit hemma och fixat i min röra. (Det stod i det österländska Metro-horoskopet att jag skulle ?se om mitt hus?. Så jag vattnade, vek tvätt, diskade, sorterade mina trädgårdskort. Jag är 34?

Åsa vidare till söndagens slutaudition. Det vore så mysigt om hon blev skådis till hösten. Men lärare går också bra.


Myror i kroppen

Jag vill inte jobba längre... Vill bara ha sommarlov och vara miljonär och bekymmersfri. Vill att munsåret ska försvinna, vill kunna dansa, vill inte vara beroende av choklad. Jag vill vara ärlig mot alla. Och nya kläder vill jag ha också. 
Var dålig igår, så idag måste jag skärpa mig. Ska väl boka in några till skolor, om det går.

Såg "Lina går på lina" och "Först föds man ju" igår kväll. Den första blev jag så berörd av att jag började grina. Försökte hålla tillbaka känslorna inne i teatern. Töntigt. Allt släppte vid stallgården sen. Magnus är min ängel.
Den andra pjäsen var också bra, men det finns två skådisar jag irriterar mig så på. Allt är så gällt och allvarligt och gapigt och käckt och pipigt och dramaaatiskt. På en gång. Gah!

Jag tror jag börjar bli oekonomisk igen... Får göra en budget eller nåt. (Det märks att jag egentligen är 34 år... gjorde testet på
www.vuxenpoang.com)

Mammas helg

Det var en så lång och intensiv helg att jag nästan vill ta helg nu... eller nåt. Mor kom och hälsade på, vi möttes vid tåget i fredags eftermiddag (jag hann städa klart innan!). Vi la hennes lilla röda resväska i ett av de kissluktande skåpen på nedervåningen på centralen. Man får tydligen bara använda de skåpen 24 timmar i taget, sen blir det extratillägg (det står på en display hur mycket man måste betala.) På nåt skåp stod det 1440 kr... jobbigt för den som lagt grejer i det skåpet, utan att se 24-timmarsgränsen. "Å, bara tjugo kronor, jag kan ju ha väskan här hela veckan!"...
Sen var vi igång hela tiden. Åt först på Lydia's för att få energi. Sen gick vi runt i stan, fikade i Haga (mysigt... men så himla fantastiskt är det väl inte i Haga? Varför  rekommenderar man alla turister att gå dit? Jag bara undrar...) Vi gick upp till Skansen Kronan och kollade utsikten. Mamma berättade om när hon och Kicki var sexton och åkte själva till Göteborg, och tältade på Rörö eller om det var Hönö (gratis, mot att de sjöng en sång i kyrkan sen). En trut la sig i deras mat, och de åkte den splitternya Flumeride.  Jag vill också vara femtiotalist, och tonåring på sjuttiotalet. Det fanns inga faror då verkar det som... bara enkelhet.

På kvällen handlade vi och lagade mat. Värsta goda ädelostsåsen med lövbiff och ris. Mamma, kom tillbaka och laga mat åt mig!
Kollade på lite bilder också, och somnade.

Efter långfrukosten på lördagen hade jag 100 kilo reklam att dela ut, och som tur var fick jag lite hjälp av mamma :)
Sedan åkte vi ut till Kvibergs marknad, köpte jordgubbar och två äpplen ("Bara det!?" sa han som sålde). Jag hämtade lådan med Trädgårdens ABC på Finska Pingstkyrkans loppis (den är fantastisk!), och sen åt vi indiskt till lunch. Det var Göteborgsvarv och Nato-demonstranter och grejer, så vagnarna var lite sega den dan, men till sist kom vi till Åsas kalas också. Ganska mycket folk i den lilla lägenheten, men trångt är ju mysigt. Och goda tårtor! Ivar var där, han var fin i plastpärlhalsband.
Kvällen bestod av lax, ESC, regn och godis. Lisa, Sofi och Lisas systerdotter kom och hejade på lite olika länder. Jag ska inte skriva nån recension, det gör så många andra, men jag tycker det var ganska ofattbart att resultatet blev som det blev. Både första- och andraplatsen. Konstigt.

Och igår då. Vi åkte ut till Wendelsberg, jag och mamma. Såg Magnus grupp spela ett fantastiskt Hasse&Tage-kollage. Jag kan inte hjälpa att jag känner mig stolt över att ha en så skicklig man ;) (Jag kollade faktiskt på föreställningen idag igen, så kul är den...) Jag ska försöka se så många pjäser jag hinner denna teaterfestivalvecka. Kolla på  
www.wendelsteater.se ni också, för speltider och så!

Sista tiden spenderade vi i stan, kollade på Kylie's H&M-kläder (mysko silverbaddräkt!) och fula Lindexplagg. Sen var jag tvungen att åka till SDR och mamma till Örebro.
Slut.

Jobbet gick dåligt som vanligt. Jag stressade ihjäl mig men får ändå ingen uppskattning. Men jag kan bara inte säga upp mig. Inte än. För tänk om jag ite fixar nåt annat...

Magnus kom till mig på kvällen, vi åt de sista sega ostbågarna.

Junisslaven

Det var extra-DÅM igår. Jag, enihpesoJ, konsulent-Susanna och tjugo hormonstinna tonåringar på Hulebäcks BF-linje. Mötet gick..sådär, jag är glad att jag inte var en stackars ordförande. Dumt nog gick jag med på att bli sekreterare i DS. Jag vet ju att det inte funkar. Men ingen annan hade velat i alla fall. Fick skriva protokoll på mötet igår med, och nu måste det renskrivas och  justeras innan ikväll! Suck... När ska jag slå mig fri från Junis? Det var dessutom bakkväll med femton jobbiga ungar igår... Jag förstår inte varför jag gör saker jag inte vill och får ut nåt av.

Jag började dagen med en äcklig och näringsfattig frukost. Städade lite... vill fjäska för mamma som kommer imorgon.
Varför lär jag mig inte att jag inte ska laga mat samtidigt som jag gör andra saker? Jag glömmer ju bort maten! Jag brände fast potatis i en kastrull och hela lägenheten blev rökskadad...
Sen åkte jag till jobbet. Hoppas lukten är borta ikväll. Då blir det schlagerkväll nr 1 för denna vecka. Semifinalen!
Och på lördag har Sofi bjudit in sig själv och Lisa till mig på finalkvällen, trevligt. 

Nu ska jag snart till en Partilleskola. Det värsta är att jag inte kommer ihåg vilken tid vi bestämde... I min kalender stod "före 15". Betyder det att han jag talade med sa "Kom strax före tre, för klockan tre är det konferens", eller sa han "Kom när som helst , bara det är före tre, för då går alla hem". Jag åker dit till kvart över två, så borde det funka.

Träffade nyss Liza i en minut. Hoppas det blir fler.

Balkvällen (sista inlägget om detta ämne tror jag)

Åå vad fint och roligt det var! Det var värt varenda blåsa på fötterna...
På eftermiddagen piffade vi till oss en massa. Jag fick inte så mycket hårångest... Det blev ingen uppsättning, för det var fint som det var, utsläppt och sprayat. Så, det var sista orden om min frilla!
Lisa kom också, med nyvirkad sjal dagen till ära :)
Och Magnus... Å, han var så snygg! Vi matchade med svart klänning/kostym (jag hade klänningen), och blanka skor, fast i olika färger.
Först var det mingel och bål och tal, prisceremoni för cricketmatchen. Sen bjöds det på trerätters i matsalen. Förra året var det hotell-restaurang-elever som serverade, men i år var det budgetvarianten, lärarna serverade (de var dock också duktiga...)Vi satt vid ett bord med lite teaterelever. Pratade med två trevliga showare (inte ett dugg läskiga faktiskt!) Maten?
Förrätt: Nån skaldjursgrej (jag har börjat gilla sånt!)
Varmrätt: Nån kycklinggrej... gott och snyggt :)
Efterrätt: Chokladtårta! Mmmm...
Mätta och belåtna förflyttade vi oss sedan till hörsalen där Tongivarna spelade Det blev dans hela kvällen, vals och foxtrott. Mina fötter ömmar som sagt väldigt mycket nu, men det var så kul och mysigt. Vi trampade lite på varandras tår och blev småirriterade när båda/ingen ville/kunde föra... Men mest var det bra! Jag gillar festerna på Wendelsberg, för då pratar men med så många man aldrig gör annars. Jag hälsade på flera av Magnus klass/parallellklasskompisar för första gången... de har ju nästan gått här ett år!
Jag är riktigt nöjd med balkvällen!

Baldagen (snart sluttjatat)

Hahaha, jag såg nyss en bild i huvudet på min pappa med permanentat hår! Känns inte riktigt rätt... Fast Magnus far hade ju krull under många år (innan jag kände honom), och det funkade ju i och för sig...

Den stora dagen har kommit. Jag är ganska lugn, men jag är rädd att mitt hår ska bli en katastrof.... Jag testade att sätta upp det på lite olika sätt, men det var skitsvårt. Hoppas nån vill hjälpa mig sen. Mycket hår-babbel i denna blogg nu för tiden. Jag ska försöka sluta.

Igår var jag på en skola i Kållered. Träffade bara en intresserad lärare, men fick höra desto mer skitsnack i personelrummet (en av fördelarna, eller nackdelarna med jobbet). Det kändes lite tragiskt och komiskt att jag satt där med min förebyggarväska och nykterhetspropaganda, och de vill bara diskutera vilka ölsorter som är godast (faktiskt ett vanligt förekommande samtalsämne bland skolpersonal!), och hur fulla de blev i helgen och på Teneriffa i fjol och sånt. Suck.

Vädret idag är lite oroväckande... Halvt sol, halvt regn, och så blåser det. Jaja skitsamma. Jag har ett nytt paraply nu.

Jag måste köpa mjölk för jag ska äta pulversoppa sen... bra med varierad kost.

Måndag :(

Om jag var rik skulle jag ha en privat kock som fixade bra mat varje dag. Jag vill inte äta torra tortellinis och riven morot till lunch. Är redan hungrig igen... Så himla dumt, för då blir jag trött och sur och köper bara godis i stället.

Snart ska jag till stan, kanske handla ett paraply. Hoppas hoppas hoppas inte det blir regn på balen! Men det var nån negativ som sa att det ska regna imorgon :(
SDR sen igen, jag hatar måndagar. 

Men jag har i alla fall fått en massa positiva ord om mitt hår. Det känns bra. Lockar är min grej tror jag.


Kanonhelg

Imorse jagade jag upp Magnus tidigt så vi kunde åka till Blomsterlandet. Jag handlade jord och krukor, och sen planterade jag om alla mina (och Erikas) krukväxter. Det var så himla kul, och nu känner jag ännu mer att jag vill jobba i trädgårdsbranchen. OCH INTE PÅ SDR! Det var skit idag, som vanligt. Men Tatijana var där, hon är bra. Dumt bara att det finns så lite tid till att prata med de andra på kontoret när man sitter i telefon hela kvällen... Ååå, nu kom jag att tänka på en skitgubbe jag ringde som var så himla dryg och skällde ut MIG för att vi typ "ringer hem till honom utan tillåtelse", och han gav mig inte en chans att förklara heller :(

Igår åkte vi Kanonen, jag och Magnus. Han skrek hela vägen runt. På Lisebergs hemsida står det att  åkturen i Kanonen varar i en minut och tretton sekunder. Kan man verkligen hålla samma ton så länge?!
Jag börjar nog bli tant för det räckte med en karusell, sen var jag nöjd...
Det var trädgårdsmässa också, men det blev jag lite besviken på. För trångt och mycket folk, de hade ställt upp små tält och grejer mitt inne i parken. Det var roligare att gå på Blomsterlandet! Men det var i alla fall så himla fint att Magnus följde med, fast han inte är ett dugg intresserad, och att han till och med kommenterar blommorna och så :) "Å, de var fina..." (om några halvvissna Margeriter) och "Och de där, är det azaleor?" (det var pelargoner...)

På spårvagnen hem förut var det en kille som jag tyckte var så lik nån. Jag funderade skitlänge på vilken kändis det var. Skådis? Idrottare? Nån annan artist? När jag skulle gå av kom jag på det. Fredrik Reinfeldt. Ja, det var ju inte han, men likt. Inte så hett.

Det kliar igen, jättelångt in i örat. Når inte...  Aaa, jag får panik!


Krulligt

Idag har jag permanentat håret, det blev jättebra. Pudelmysigt liksom. Det är så kul att sitta hos frisören, jag tror jag ska börja lägga alla mina pengar på att fixa håret... :)

Och så tänkte jag städa, men som vanligt så blev det bara värre då jag gjorde allt samtidigt. Men jag kom i alla fall igång med blom-fixandet. Jag ska köpa jord och lite planteringskrukor greja i helgen. Det är trädgårdsmässa på Liseberg också. Dit ska vi hinna efter lite Bamse-letande. (Undrar om Bamse-letande är en ny varje-helg-grej?)

Vi bakade smulpaj med kiwi, rabarber och äpple. Varför har man aldrig hört talas om kiwikaka eller kiwipaj? Det var ju en perfekt ingrediens! Nej, detta får inte bli en receptblogg!

Balbalbal...och sol

Snart är det bal! Bara några dagar kvar. Magnus skulle fixa biljetter idag. Skor har jag köpt, blanka och röda. Jag får dock skavsår av dem, så jag funderar på att investera i ett par compeed-plåster. Och så måste vi öva lite foxtrott... Jag vet, jag är besatt av balen. Men nu har Magnus också börjat se fram emot den, så det känns ännu roligare :)

Jag hade tänkt boka tvättstugan nu inom de närmaste dagarna... Den tidigaste lediga tiden som fanns var om två veckor! Får nog tvätta på Wendelsberg.

Och så har jag bokat tid för en grej imorgonbitti. Får se hur det blir...

Varför är det så dyrt med sollotion? Jag var snål och köpte den billigaste igår. Bara faktor 4, för 70 spänn! Det borde vara gratis eftersom det är så viktigt. Särskilt för oss blekisar. Jag ska skriva en motion...

(Det märks att jag är på jobbet när jag bloggar två gånger samma förmiddag)

Nu är jag inte fadder längre... Ringde till Diakonia och sa upp mig eller vad man ska kalla det. Känns taskigt mot de där fattiga människorna som jag gjort lite rikare en stund. Nu blir de lika fattiga igen. Men men. Fredrik sa dessutom att Diakonia bara hjälper de som är kristna. Eller blir kristna. Att de gör religiös reklam och utnyttjar situationerna för att "omvända" människor. Fast jag tror ju absolut inte allt han säger stämmer... Men lite kanske.

En skola till är klar. Jag är bäst.

Kamila ringde från SDR. Jag har ingen utdelning på mitt distrikt i helgen. Skönt! Tjänar ju nästan inget där i alla fall.

Åh, det kliar liksom långt in i örat, eller om det är i halsen. Det går inte att klia på det i alla fall, jobbigt är det. 

Är det lunch snart?


Saltholmen

Jag säger som Sofi. Det är inte det att jag inte har nåt att skriva om. De senaste dagarna har det hänt för mycket. Så jag hinner inte sitta och blogga...
Det är onsdag, helgen är över. Bara tre dagar kvar till nästa :)

Jag tappade kortet jag skulle skicka till Marre... Men sen dagen efter sms:ade han och tackade. Nån snällis hade postat det åt mig!


Hela mitt ansikte är sönderbränt. Vi var på Saltholmen ganska många timmar igår...utan solskydd. Det känns idag. Från och med nu ska jag alltid smörja in mig innan jag går ut.
Jag vill för övrigt bli rik och bo i ett av husen i Kungssten eller Saltholmen. Med en stor magnolia på trädgården. Och en gräsmatta till Magnus fotbollstennis. Och syrénberså med en sån där gungbänk som de har i Madicken (då när de har fått löss). Och altan med grill. Och fruktträd. Och pool!

I söndags var det leta-efter-serietidningsaffärer-dag. Magnus köpte fyra Bamsetidningar till sin samling. Jag tror han saknar 15 nummer eller nåt. Från -73 och -74. Tydligen svåra att hitta. Och dyra. Jag vill också ha en samling, eller hobby. Men det känns så himla töntigt att börja med nåt nu.


På valborgsmässoafton jobbade jag till nio, sen gick jag och Magnus ut och åt kinamat. Det äckligaste köttet jag någonsin ätit. Beställ aldrig knaperstekt biff! Inte på Tien Tsin i alla fall. Kina är så himla överskattat.

Idag har jag bokat in en skola. Nu ska jag få tag i några fler.