Måndag

Det har varit en fantastiskt bra helg! Åsa kom på besök, och vi hade det megamysigt :) Gick på några loppisar, Åsa fyndade lite. Fikade på Tant Gredelins och talade om livet. Dessutom hann vi se hela Desperate Housewives säsong fyra, som Åsa fått i julklapp. Och baka pizza. Och bryta lite grenar i en park. Mycket bra alltså!

Idag är det Färg & Form i skolan. Jag har lite ångest för efter rasten ska jag redovisa min urdåliga akvarellmålning... Men men, jag såg ett par stycken som var sämre. (För allt detta är ju en tävling...)

Vi har bytt klassrum och jag har passat på att byta plats. Känns som att en ny era börjar nu. Blir spännande att se hur tjattret i den bakre delen av salen skiljer sig från den främre.

Förkylningen är för övrigt på väg att försvinna. Nu blir det träning för hela slanten! Var på gymmet igår kväll, gud vilken dålig form jag var i, höll på att svimma av utmattning flera gånger. Nä, skärpning nu.

Mitt nya liv 2

Nu händer det igen! Bara för att jag vill komma igång med träningen igen, så blir jag sjuk. Jag ÄR ämnad att bli världens fetaste och slöaste människa. Det måste vara så. Snart flyttar jag till Amsterdam och äter choklad till frukost varje dag.

Eventuellt skiter jag i förkylningen, och går och simmar ändå. Men finns då risken att jag kommer må ännu sämre sen, och inte orka gå till den efterläntade skolstarten imorgon? Vad ska jag prioritera? Må bra idag (jag orkar inte sitta här inne länge till) eller imorrn?

Jag har haft fina besök här på sista tiden. Jossan och Olle kom och hälsade på en dag. Vi gottade oss i soppa, kladdkaka, och gamla bilder från Wendelsbergstiden. Och så hängde vi på ICA för ett tåg hade frusit fast. That's Enköping.
Och mer blir det! På fredag kommer Åsagullet äntligen hit. Vilket party det ska bli :) Jag ska visa henne hela Enköping. Och efter den halvtimmen får jag improvisera lite aktiviteter.


Nyrik

Så var det dags igen. Bästa tiden på året. Sparräntan kommer in på kontot! 2006 gav som bekant tre och femtio, tänk vad lycklig jag var då. För ett år sedan blev det ju bara två och åttiofem, lite sämre alltså. Men i år, tjoolaballoo, över fyra kronor! Plus elva från sparkontot. Å, jag är så glad. Lägger jag ihop allt kan jag köpa en hel liter havremjölk.

Idag vaknade jag med onda aningar i halsen. Känns lite bättre nu, men jag avstår nog från träningen för säkerhets skull. Ska kolla på Top Gun i stället.

Summering av Söderhamn:
- mycket pizza
- mycket banjo
- mycket te
- mycket kallt
- mycket skratt
- mycket spännande start på noll nio
- mycket kärlek och mys