Trams

Det var lite svårt att somna för Bosse gick runtruntrunt mitt huvud, och hoppade från soffan och gjorde små attacker mot madrassen jag låg på... Men till sist somnade jag antagligen. Vi kollade på Baby Mindreader (knäppt) och Wedding Crashers (kul) igår kväll. Och så flyttade en glassgubbe in i vardagsrummet. Och jag hittade 005:an i nördleken. Jag ska gå om Fille...
Idag vet jag inte riktigt... Det är Gothia Cup, så jag är Magnus andra-handsval. Får väl fint sitta och vänta någonstans...

Syjunta hos Sofi

Än så länge är det ingen som syr. Bara spelar TV-spel. Det är väl uppvärmning. Jag ska få ett ägg också, Sofi är snäll.
Igår var jag hos Åsa, spelade Carcasonne och Citadels, och VANN allt. Jag brukar ju aldrig vinna. Jag håller nog på att genomgå en förändring. Snart kanske jag vågar spela Yatzy med Magnus och Fille utan att gå in med "jag-kommer-ändå-förlora-tanken". Fast Yatzy är svårt, man kan bara ha tur eller otur. De hävdar att det är skicklighet, men jag kan inte se hur.
Sen såg vi lite på Superman 2, jag blev sugen på att se hela, och ettan också. Så mysigt med trickfilmningar.
Dessutom åt vi en mycket vuxen godispåse. Millimeterrättvisa var det, och (i mitt tycke) minimalism. Men jättebra, man uppskattar varje bit så mycket mer när det inte är så mycket.
Ägget är nog klart.

Nykter

Nej, det är inte så hemskt som det verkade häromdagen...
Nu är kongressen över, jag är i Ljungskile och myser på biblioteket (finns inget Internet hos Magnus).
Det är sommarlov på riktigt. Halvdåligt väder, och sådär slappt handlingsförlamat. Vi såg Mannen på taket igår. Plockade hallon. Åt dem.
Jag har min nya gröna "Nykter"-tröja på mig. Den är skön, men ärmarna står ut lite för mycket. Den var i alla fall gratis, alla lägerledarna fick 150 kr att handla för i UNF-shopen. Det blev en Spola Kröken-tröja också, och ett armband. Så nu ska jag skylta med min livsstil :)

En negativ morgon

Lite snabbt bara. Jag är på kongress. Mitt huvud är i spillror. Trött. Sliten. Vill åka hem. Men nej just det, jag har ju inget. Sämst.

(Fast annars är det bra)