Fikarast

Jag börjar få en fin relation med grannen/hyresvärden. En dag kom han och plingade på och gav mig trattkantareller, och igår snällade jag tillbaka och gav dem nybakade bullar. Och jag har betalat hyran i tid denna gång. Nu är man poppis tror jag.


Helgen i Göttla var jättefin :) Träffade många kompisar och bara skrattade, slappade och hängde på loppisar. Jag vill redan tillbaka!

Imorgon kommer Perra, jag längtar ihjäl mig! Förut funderade jag på vad jag ska laga för mat för att impa, men det känns inte som nåt problem längre. En som ser krossade tomater med lök som mat blir nog impad av det mesta.


Oj, det här blev kort, men nu ska vi fortsätta måla.


Mat och musik

Idag är en spännande dag. Jag vet inte vad det är i min matlåda. Tog upp en ur frysen och det är nåt brunt. Vi får se om det är gott.

Dessutom ska jag få välja och vraka musik till låne-MP3:n hos Åke. Nu kommer jag ha så mycket bra låtar inlagda att jag inte vill lämna tillbaka den. Jag får se till att ha ursäkter varje gång jag ska träffa Per. Vad finns mer än att jag glömde den, jag glömde ta bort musiken jag lagt in, jag hittade den inte, jag hann inte hem och hämta den, jag hann inte ladda batteriet? Och vad händer om han kommer ham till mig, finns det då nån utväg? Får fundera på detta.

Olle dök upp igår kväll med nya otroliga anekdoter (det är nästan så man börjar oroa sig...). Vi åt pizza med sås och tävlade i Vem vet mest? Jag visste mest såklart. Men han var ganska duktig, för att vara man.

Jag gör slut med UNF... kanske

Men vad är det för fel?! Om inte Sobernet börjar funka så tänker jag gå ur nykterhetsrörelsen i ren protest. Jag har UNF-mejlen som min "viktiga mejl", och den har ju varit så praktisk eftersom jag inte får nån reklam dit. Men nu ligger den nere som det verkar. Hur ska jag nu veta om de svarat från min LIA-plats? Skit.


För övrigt är tågbiljetten bokad, till Göteborg nästa helg! Gick på 65 kronor, för jag utnyttjade värdebeviset jag fick efter Borås-förseningen. Sen chansar jag nog på en sista minuten på hemvägen...

Nu börjar sista dagen i anläggningsteknik, och i eftermiddag åker jag till tomten i Uppsala :)


Kattbesök

Imorse fick jag ett mycket oväntat besök. När jag öppnade dörren kom en liten katt infarande. Jättegullig var den, och hade jag haft tid kunde den fått stanna en stund. Den blev lite besviken över att bli utkörd direkt, men vi gosade lite i trapphuset innan jag cyklade till skolan. Hoppas den hälsar på i eftermiddag också!

Sen funderar jag på att skaffa internet hemma. Igår kom ett brev från Lidéndata (helt vitt kuvert, såg superhemligt ut) med en enkät ang. internet. Jag skrev att jag var intresserad av att skaffa men att jag ville veta priser och så... Just nu känner jag mig lite ruinerad efter senaste mobilräkningen. Men snart kanske. Då kan jag komma in på facebook igen, det var hundra år sen sist...

Finhelg och fulmåndagmorgon

Jag är tillbaka. Eftersom jag inte har nåt Internet hemma är det alltid så spännande att kolla mejlen efter helgen. Idag nio nya meddelanden! Men när jag kollade lite närmare så var alla reklam om lägenheter och Coca-Cola och böcker. Så poppis var jag visst inte.

Helgen har varit superdupermysig. Jag hängde med fina Per fredag-lördag. Vi lagade mat och kollade på film och gick på loppis och firade kanelbullens dag på Tant Bergs café och hade det gött. Jag hittade en fin plyschtröja på Anna-Karins second hand och Per köpte en skaljacka.
Det känns så fint att få laga mat för två och äta myslyxfrukost ihop vid bordet med tända ljus. Och hålla nån i hand och skratta åt konstiga TV-program tillsammans. Å, allt är så skimrande just nu, jag är glad som en lax :)

Okej, jag är ju ändå från Närke, så lite ska jag kanske klaga... Imorse var jag på gymmet tidigt. Tränade och tänkte gå in i duschen. När jag klev in där med bara handduken om mig möttes jag av en karlakarl som höll på med nån sorts reparation. Jag blev lite generad. "Ojdå, här kanske jag inte kan duscha, hehe..." varpå han svarade "Nä, på måndagar får man duscha borta på Sporten". Det var bara för mig att gå ut igen till omklädningsrummet (där ännu en man höll på att städa, VARFÖR kan inte den kvinnliga personalen städa på damernas?). Eftersom jag kände mig ap-bortgjord och dum, tog jag på mig svettkläderna igen och åkte hem och duschade. Jag vet inte var Sportens dusch ligger...
Fast jaja, det gör väl inget om hundra år. Inte ens senare idag egentligen. Men ändå.

Alexandra! Varför kommer jag inte in på din blogg längre? Eller har du bytt adress? Länka till mig, kram!