Jag delar med mig av mitt fett

Lång och bra dag idag. Jag har varit så sysselsatt att jag inte tänkt alls på allt det där jobbiga dumma jag ju inte ska tänka på. Bra. Det går nog framåt nu, jag är rätt stark ibland!

Jag simmade på morgonen, och sen träffade jag Josephine på Centralens sushiställe. Jag beställde bara mina favoriter california rolls, jag har inte sett nåt annat ställe som haft att man kan köpa bara såna. Inte för att jag är nån sushi-expert. Gott var det i alla fall. 

Efter detta begav vi oss till Röhsska, där vi drog runt i flera timmar. Det var kul att det var så mycket blandade stilar och saker från olika kulturer, men det var nästan för mycket... Sista delen, Bortre Asien, orkade vi bara snabbkolla lite på. Jag gillade delen med 1900-talsdesign, särskilt 50-60-70-talsgrejerna. Jag blev så avundsjuk på alla färgglada prylar och möbler. Vi såg en film också, och pysslade med broderi och origami. På museet! Det är kul med nyskapande :)

Så skildes våra vägar åt, och jag åkte till Nordengården och agerade lägermattant... något jag bittert ångrar. Jag hoppas för distriktets skull att det ordnar sig med ledare och verksamheten i Junis, när Johan kommer tillbaka. Fast det är nog kört redan. Nej, nu tänker jag sluta ställa upp på dåligt planerade bajs-aktiviteter där jag inte ens får ett tack för hjälpen. 


Igår impulsbesökte jag och Sofi blodcentralen i Nordstan. Gratis macka, och en trevlig blankett (jag gillar att kryssa i rutor), men jag hade för lågt hb-värde. Först visste jag inte vad det stod för. Nu vet jag; hemoglobin. Fast det säger mig fortfarande ingenting. I alla fall hade jag 124 och minimigränsen var 125. Och då gick det absolut inte, sa de till mig. MEN! Josephine berättade idag att hon allt får ge blod även om hon ligger på 124! Orättvist. Jag vill också göra nåt bra. Kan kanske donera bort lite onödiga kroppsdelar, eller fett? 


Ringa

Jag märker att min telefonfobi aldrig försvunnit. Tänkte att efter SDR och SLN borde jag tycka det är lätt och ofarligt att använda telefon... men icke. Det är därför jag aldrig får jobb. Jag vågar bara mejla, och då blir det ingen personlig kontakt och jag ger inget bra intryck. Varför är det så himla himla jobbigt att ringa?

Men folk som jag känner är okej. Imorse var jag tvungen att ringa pappa och kolla vad det var för dag idag. Det stod onsdag 31 oktober på mobilen, och jag blev lite rädd att jag missat en dag helt och hållet. Legat i dvala sen i måndags kväll, eller blivit senil. Men det är tisdag idag. Mobildatumet hade ställt om sig på nåt mystiskt vis...

Nu har jag också fått det. Det onda knät. Antog att det skulle komma förr eller senare, alla i familjen har det... Dumt  att det slår till nu, just när jag blivit nyttoman och ska träna varje dag. Nej, det är ingen undanflykt! Jag har så ont att jag knappt kan gå. Okej, gå kan jag, men INTE jogga.


Å, vad jag vill ha en kappa!


Minnen

Det har gått okej med nyttigheterna idag med. Tränat och ätit bra. Men sånt här är ju helt ointressant att läsa om.

Stina kom in på msn förut, det var kul! Kanske har jag för lite kontakt med de i Örebro nu för tiden?

Hämtade ut foton jag beställt framkallning på, och satt och var nostalgisk en stund. Minnen, minnen. Igår spelade Luuk Regina. Jag har hittat ett Skalman-bokmärke på marken. Andra Avenyn slutade med Hurricane. Och så såg jag Jörgen Wålemark på stan. Varför ska jag behöva ha så himla mycket minnen?

Nej nu går jag till TV:n.

Jag har aldrig velat träffa Jimmy Jansson

Å, varför plågar jag mig själv såhär? Ser på Lilla Melodifestivalen. Det är hemskt. Pinsamt. Nu var det en tjej med en äcklig ballad, som sa att hennes största talang var hennes sångröst. Stackare. Jag hatar barn som sjunger. DE KAN JU INTE!

Jag gick på loppis idag, fyndade lite böcker och en klänning. Oftast tycker jag det är en så mysig stämning på loppisar, folk är så nöjda och glada. Men idag såg jag mest en massa ilska och misstänksamhet. T.ex. var det en tant blev anklagad för stöld (och sen stod hon, hennes man som var polis och försäljaren och grälade jättelänge), och en gubbe skällde på en försäljare för att han ljugit om nån CD-spelare...

Jag har inte ätit socker på hela dagen, börjar bli lite skakis. Det är läskigt med beroende. Om det inte hade regnat så mycket nu skulle jag gått ut och sprungit lite och känt mig ännu duktigare, men jag stannar nog inne. Det är ju videokväll snart, och Andra avenyn :)

Youuuu got the love!

Fredagkvällar spenderas bäst i Borås, lördagkvällar i Örgryte. Det är ingen mer hemma än jag, men det var rätt skönt att sitta själv i ful t-shirt hela kvällen med te och bullar och TV och msn och babbla om maränger och blodgivning och höga berg och as och tecknad stumfilm och norrland och tyska öar och avstånd och hundar och sånt.

Snart ska jag ställa tillbaka klockan och lägga mig, bara se videon en gång till. Haha.

Idag är jag allmänt arg på män, men jag skriver inget om det

Jag var lite duktigare idag. Gick upp i okej tid, BÄDDADE SÄNGEN, dammsög, tvättade och fixade mat. Bra jobbat.

För ett tag sen var det nån gatufest i Örgryte, som Biskopsgårdare anordnade för att integrera svennarna här med ghettot. Eller nåt. De hade flygblad där det spyddes galla över Örgrytebor och deras "palats till hus". Jag har inte sett till de där palatsen... förrän idag! Tänkte ta en skogspromenad, men kom aldrig till skogen, för det var så kul att bara kolla på alla stora villor och trädgårdar. Gatorna har namn som Förtroligheten (i Biskop bodde jag på Köldgatan). Ett hus hade en pool på taket, och nåt sorts spa... Och vilken utsikt de har uppe på gräddhyllan! Undrar vad det kostar att bo där...
Tänk om hela Örgryte bara skulle brinna ner.

"Mitt jobb" var i ropet igår, Rävlandaskolan... Tur att jag inte fått jobb denna vecka, för jag hade ju ändå inte kunnat ta mig dit, när de dragit in bussarna pga bråkiga ungar. Sjukt.
På tal om det fick jag lön idag, mer än väntat dessutom! Så det blir Borås imorgon igen :)

 


Bra post

Dagen började bra. Gick ner till köket och gjorde frukost vid elva. Solen sken och posten hade redan kommit. Ett brev till mig. Från hantverksskolan Dacapo! Jag ska gå på intervju och arbetsprov den femte november i Mariestad. Jag är redan nervös, men det ska bli roligt! Nu ska jag fira med att betala hyran, brodera och gå på DS-möte.

Lite av vad jag sett på TV idag

- Det brinner väldans mycket i Kalifornien och kändisarna måste lämna sina hem.
- Världens mansgrisigaste avsnitt av Married with children (skämmigt att erkänna att jag kollade på det).
- Jan Guillou och Per Morberg som lekte "Gissa bajset" hos Babben. Jag trodde det var lite låg nivå för dem, men icke.
- Repris av den enda Sportspegeln som gjort mig riktigt lycklig i hjärtat. LSK till allsvenskan. Grattis!
- Rachel Ray som hyllade genmanipulering av ickeallergiframkallande katter.
- Ernst på auktion i Sundsvall. Han tappade inget nu heller, tråkmånsen. (Nästa vecka är det från Örebro för övrigt.)
- En jätteflamsig Robin Williams i Ellen Degeneres talkshow. Han måste vara hyperaktiv eller ta nåt otillåtet.
- Katter som springer in i väggar och hundar med fladdrande öron och tårtor i ansikten och barn på motorcyklar som kör in i staket och sen oroar sig för att behöva flytta och böcker som fastnar i nån unges rumpa och killar som tror de kan hoppa stavhopp men misslyckas och skadar sig så jag får rysningar i hela kroppen. AFV alltså.

Imorgon ska jag inte se lika mycket.

Helg

I fredags åkte jag till Lisa, Majken och TV:n i Borås. Vi åt chokladdoppade popcorn (kan vara världens godaste godis) och såg på Idol. Vi orkade inte ens försöka se en film att somna till, la oss direkt istället.
På lördagen väckte Majken mig som vanligt genom att hoppa och slicka på mitt ansikte. Det är faktiskt lite mysigt, man känner sig omtyckt... fast det räcker med varannan lördag eller så. 
Efter frukost jobbade Lisa i garnaffären, så jag var hundvakt en stund. Vi lekte lite med kastanjer och löv, men såg mest på TV. När vi hämtat Lisa på jobbet hände det nåt spännande på stan. En polis och en väktare kom springandes efter en kille i kanske sextonårsåldern med en flaska i handen. De tog fast honom och tryckte upp honom mot en husvägg. Runt hörnet höll två poliser fast en annan kille... Vi blev så nyfikna på allt, så vi gick lite närmre. Det hade ungefär alla andra tänkt också, så det var en stor publik som kollade när killarna trycktes in i polisbilarna och kördes iväg. Jag har inte hittat nåt på nätet om vad som hände, men det verkade allvarligare än snatteri, som jag trodde det handlade om först när han sprang med flaskan...
Å, jag är för nyfiken. Därför kommer Facebook bli min död dessutom. Det kommer ju aldrig komma en dag då det inte finns några kvar att stalka. Suck.

Olle kom och hälsade på på lördagkvällen. Vi hängde i Sofis äckligt rökindränkta lägenhet, jag hade mensvärk och var hur tråkig som helst. Men det var kul att se lite från Stenkullenspelningen och skvallra om det vanliga.
Vi kom hem ganska sent och Olle ville sova direkt. Jag hade plötsligt blivit hur pigg som helst så jag pratade med mig själv tills jag slocknade.
Igår gick vi på fikadejt med Vaktisbjörn, småfyndade lite på Kommersens loppis, men vi kom dit en halvtimme innan stängning så folk hade börjat packa ihop sina bord. Jag köpte en bok för en krona i alla fall. Sen promenerade vi till centralen och så var det hejdå för den här gången.

Och så har jag slutat tänka för mycket tror jag! Det har tagits några steg framåt, och det ska fungera.


Situation

Idag har jag mått jätteilla sen jag kom hem till Göteborg, vet inte varför. Har mest fördrivit tiden framför datorn, men för nån timma sen behövde jag verkligen komma ut och få lite luft. Jag tog en ny väg, gick och kikade på i alla rikis-villor och marschaller och dubbla garageuppfarter med fina bilar.
Då träffade jag en kille med en svart tax, som han sa var borttappad. Killen hade hittat den springa runt själv två timmar tidigare, först uppe i skogen, sen vid Skårsskolan och på vägen... Till sist hade han fångat in den, ringt polisen och nu gick han runt och knackade dörr. Jag blev så nyfiken att jag följde med. Vi läste numret i hundens öra, så polisen kunde kolla upp det. Men efter ett tag blev det lite krystat, fanns liksom inget att säga, och ingen anledning för mig att vara efterhängsen, så jag sa lycka till och gick in. Jag undrar om de hittade hem. Egentligen var det kanske dumt att fånga hunden, den hade kanske gått hem av sig själv... fast man kan ju aldrig veta.

Foundations idag också

Nejdetgårinteattslutalyssnapådenjaglovar!

Det här var också en bra dag, fast jag gjorde en mycket dum sak... Finns himlen lär jag inte hamna där.


Efter frukost i soffan med Kieslowskis Blå film, åkte jag till Bra och Begagnat en stund, och sen hem till Petra och Örjan. Vi spelade Alfapet, och sen kom Liza och var med på en omgång (jättesvårt) Disney-TP. Petra vann såklart allt, det kändes givet från början. Undar varför jag varken har tur i spel eller kärlek. Eller nåt annat.

På kvällen var vi ute och åt, hela familjen tillsammans. Det var ganska trevligt, men jag undrar om den där krystade, lite halvjobbiga stämningen nånsin kommer försvinna... Vi gör oss till på nåt vis. Onödigt. Fick se Eliins lägenhet också, och kunde konstatera att hennes snack om hur duktig hon blivit på städning bara var just snack. Och om Moa är sämre än henne så måste hon vara efterbliven på nåt vis.

Imorgon åker jag hem. Jag brukar alltid se fram emot det, men nu känns det nästan trist att lämna Garphyttan. Konstigt. Det blir nog en rolig helg i alla fall.


Foundations

Jag har fått en ny favoritlåt, som bara inte går att sluta lyssna på! Foundations med Kate Nash, lyssna på den på myspace, jag vet inte riktigt hur man länkar.

Å, igår satt jag en hel timme och väntade, men det hände inte igen, han tappade inget på auktionen. Ernst.

Under senaste dygnet har jag hunnit träffat mormor, Fredrik och Liza. Och inte ens samtidigt! Mormor och jag grävde lite i trädgården, åkte till Kumla och Marieberg, fikade och hade trevligt. Det blev en stor sjö i badrummet när jag duschade, tydligen var det stopp i avloppet. Och jag hittade världens finaste kaffepanna i källaren, som jag fick!
Lunchade med Fredrik på La Baguette idag. Han verkade väldigt stressad över skolan, mycket att göra... men jag var den som beklagade mig mest såklart. Kul i alla fall att ses, och efter en snabbvisit i hans studentlägenhet gick vi till Virginska en sväng (där hans mamma jobbar, och min Marr går i skola) och fick tårta. Sen skulle det pluggas vidare, och jag gick och hälsade på Liza på expen. Jag räddade henne från en tråkig kontorsdag, och vi gick lite i stan. Vi upptäckte vissa likheter i inredningssmak då vi exakt samtidigt pekade på två likadana brickor (eller fat eller vad det var) på olika platser, och sa: "Den här var snygg!". Jag hoppas jag kan gå på 79-årskalaset (tror jag det var) i november!

Dagens skörd:

- Jättegod frukost (jag tog allt jag hittade i skåpen som jag nog aldrig skulle köpa hem själv av snålhetsskäl, typ valnötter och torkade aprikoser i filen, och honung på rostbröd!)
- Mysdag med nästan hela familjen hos farmor. Korsordslösande, äppelkaka och virkning. Martin och jag lekte med världens bästa Putte. Såg reprisslutet av Idol, vad konstigt att Patrizia åkte ut. Fattar inte folk att Sam är sämst? Och så var jag på vinden och hittade fem fina gamla tröjor. Bra att farmor vuxit ur alla :)
- Videokväll hos Luuk. Leif GW var så himla mysfarbrorig där i sin fåtölj och med sina minnen. Broderade lite blommor också. Jag alltså, inte Leif. 
- Andra avenyn. Ooo, så mycket intriger, jag vill bara ha mermermer!
- Hål i en tand. Typiskt. Jag har inte haft ett hål i hela mitt liv, och nu när jag absolut inte har råd med sånt så kommer det. Hoppas det...typ.. växer igen. Jag ska borsta tänderna helehelahela tiden, jag lovar!
- ...och så Facebook. Å, jag skulle aldrig börjat med det där.

Flykt

Det är lustigt att enda sättet mina föräldrar kommer i kontakt med "nya unga artister" är via Allsång på Skansen.
Jag har åkt till Garphyttan, sitter nu i rummet bredvid TV-rummet och smyglyssnar lite ofrivilligt på Värdens Barn-galan. Maia Hirasawa (orkar inte kolla om jag stavar rätt) uppträdde nyss. Pappa funderade på vem det var, och mamma svarade "ja, men det var ju hon som var med i allsången i somras!" Och det är inte första gången heller. Ofta brukar de inte ge "nya unga artister" nån chans alls, det är mest bara skränigt och falskt. Men det konstiga är att så fort nån "ny ung artist" uppträder i Allsång på Skansen så är de plötsligt helt okej. Hur kan allt som är med i Allsång på Skansen vara bra bara för att det är just där?

Igår var det myskväll hos Åsa, många tjejer på liten yta. Vi kollade på Idol, spelade Risk i flera timmar (utan att jag ens förstod vad jag gjorde), och sen Cluedo. Jag vann inget såklart.
Senare, när några droppat av, börjades det med samma gamla tjatiga jämställdhetsochrättvisediskussioner som alltid ska fram... Det vore så coolt att komma på en massa nya ENKLA ämnen som man kunde prata om, nya saker man slapp älta i evigheter. Men det är väl det som håller folk vakna. 
Själv höll jag tyst. Cyklade hem vid fyratiden. På hela vägen hem såg jag bara två människor, varav en var skitskum... Gick mitt i gatan med en stor mössa, ögonbindel och förbunden mun också. Jag måste skaffa cykellysen. Vaknade med en växande känsla av att vilja fly lite. Så det gjorde jag.

Jag kan inte hjälpa det, (det är skämmigt att jag bryr mig om fotboll överhuvudtaget, och särskilt Ljungskile) men jag tycker det är så spännande att följa LSK nu. Kommer de upp i Allsvenskan? Det vore så kul för dem, de känns så värda det på nåt vis. Men jag är väl inte helt opartisk kanske... Nederlag idag, men snart vet vi. (Ett nervöst) iiiiiii!

Stoppa mitt tänk

Undrar om datorn segar för att den är överhettad? Den borde få vila lite... Nu ikväll har jag kollat på alla avsnitten av Andra avenyn. Kanske verkar tragiskt att göra, MEN det var inte så skämmigt dåligt som jag fått för mig. Faktiskt. SVT Play är himla bra! Och ju mer jag ser på TV och film, desto mer broderar jag. Om jag ska hinna färdigt med alla blommor och löv och kvistar innan jul, MÅSTE jag ju faktiskt kolla jättemycket.
 
Simmade bara en kvart eller så idag. Klarade inte mer, det var så mycket människor överallt i vattnet! Var där vid fem på eftermiddagen, aldrig mer! Jag fick simma slalom hela tiden, blev sparkad, nerstänkt, irriterad (såklart). Usch vad jag hatar folk...

Jag hängde hos Åsa idag också. Jag kan inte säga det ofta nog; hon är världens bästa peppare! Nu VILL jag verkligen försöka gå framåt. Jag kan ju inte stå kvar och trampa här hur länge som helst, det förstår jag ju.
Men det är så svårt. Jag tänker för mycket, och hur slutar man med det?

Night fell over Kortedala...

...och då var det myspysigt att sitta hemma hos Dan och Hilda på inflyttnings/födelsedagskalas. Vi smaskade i oss bullar och tårta, och spelade wii, ja jag spelade lite också faktiskt! Då och då pratades det på språk som jag inte förstod (angående klättring och skaljackor), men det var trevligt ändå. Tur att jag inte cyklat dit, för på hemvägen fick jag skjuts av Adam. Med hans bil kunde man köra i fyrtio på fyran. Det sa mig inte så mycket men det var tydligen inte så bra. Jag tar nog aldrig det där körkortet.

Senare tog Åsa bort min hjärtklappning. Hon är allt bra bra hon! Jag ska sluta vela... snart.

Nu kan du blogga, Sofi!

Igår såg jag och sambo-Sara på auktionsprogrammet Första, andra, tredje, det är vår nya måndagstradition... Roligast var när mr Perfekt, Ernst, tappade ett lock på några tallrikar från Rörstrandservisen Koka blå, som gick sönder, hahaha!

Jag trodde jag skulle jobba idag, men de har inte ringt från skolan. Han blev kanske frisk, killen jag skulle vikariera för. Egentligen borde jag gå ut på skolor och sprida en massa förkylningsvirus bland personalen, så att jag får jobba oftare.

Mest nyfiken på just nu: banankaviar. Nån som har provat den?


Kasst samvete

När jag cyklade från simhallen förut idag, glad och nöjd över att ha uträttat nåt nyttigt, fick jag stanna vid ett övergångsställe med rött ljus. En man som cyklat framför mig frågade om jag hade bråttom. "Nej.." svarade jag lite frågande. Då pekade han mot en klart förvirrad och (säkert) drogpåverkad man som klätt av sig skor och byxor och gick runt i bara strumporna och uppenbarligen inte skulle klara sig själv länge till. Han bad mig att ringa till polisen och berätta om mannen (själv ville han gärna göra det, men hann han inte, för han skulle ansvara för nåt viktigt möte). Jag lovade (två gånger till och med) att jag skulle fixa det, och han cyklade vidare. Då kom jag på att jag inte tagit med mobilen till simningen... Tänkte att jag kanske kunde ringa från ett gatukök precis bredvid, men det var jättelång kö fram till kassan. Så jag sket i det. Frågade inte ens nån annan om han/hon kunde ringa.

Åå, sen svor jag argt på mig själv hela vägen hem. Jag var en sån DÅLIG MÄNNISKA som bara stack. Jag hade inte särskilt dåligt samvete för fyllot (det var en massa andra människor i närheten), mest för snällisen som jag lovat att jag skulle hjälpa. Varför är jag så mesig? Jag kunde ju gjort nåt. Jag skulle ju kunna GÖRA NÅT varje dag. Men jag bara mesar mig.
  

Miljövänliga Telenor

Idag fick jag inte mindre än FEM brev från Telenor. I kuverten låg olika brev om mitt nya abonnemang (som jag ändå redan ångrat och avbeställt. Han var ju bara så himla söt och snäll och flörtig den där försäljaren och det verkade ju ganska billigt och bra. Men njae, jag fortsätter med Halebop ett tag till, nu när jag tänkt efter lite...) I alla fall; kunde de inte lagt alla brev i ett och samma kuvert? Det är ju samma avsändare och de skickades samtidigt. Det som känns mest ironiskt är att det i ett av breven står om att man borde skaffa elektronisk faktura för att "spara på naturen". Snacka går ju.

Det händer i Borås!

När man är besök i Borås handlar man ganska mycket att äta. Ungefär som när man har besök från Borås.
Lisa har lärt mig göra mormorsrutor med en jättetjock virknål och en yttepyttesmal. Jag hoppas jag kan lära mig en massa olika virk- och sticktekniker och aldrig göra nåt annat. Bara sitta och lyssna på Kings of convenience och handarbeta dygnet runt året om.
Jag har träffat lilla Majken, lekt med en massa löv och kastanjer, torkat kiss och kräks. Sovit till Science of sleep, och sen sett den en gång till. Broderat, sett Biodagar, läst serier, snackat skit, varit den snålaste i sällskapet. Hängt med Lisa helt enkelt. Det har varit en himla bra helg!
Jag har träffat Sara också, hon ska kanske flytta till ett torp utan rinnande vatten eller till Bergsjön, bara det är tyst och lugnt. Och så bjöd hon på godis.
Snart ska vi kolla på Luuk och...äta.

Bitterdag... som vanligt

Men vad är det som är så kul med facebook? Alla runt mig, utom jag, verkar ha blivit masshjärntvättade. Jag förstår inte!

Vilken fantastisk Kanelbullens dag... fyra bullar till frukost i min ensamhet. Nu måste jag träna också. Suck. 

Igår på Top Modell Stockholm fick tjejerna åka till Gotland, bo i små stugor i skogen och kissa på utedass. Det var "det värsta de gjort i hela sina liv!", och DET FANNS INGEN MOBILTÄCKNING! Det är så synd att vissa männinskor tingas leva i sån misär. 

Fiskhus

Mina dagar är så himla enformiga. Simning, broderi, bakning, TV. Om de sakerna hade varit fritidssysslor hade det väl varit okej, men när det är på heltid blir det ganska tråkigt. Jag vill jobba eller plugga nu, och kunna se fram emot lediga dagar. Vara stressad över att ha för mycket att göra istället för för lite. På fredag ska jag i alla fall få jobba några timmar.
Tänk om jag inte kommer in på nån av utbildningarna, om jag har för höga förväntningar. Då kommer jag ju må jättedåligt och behöva leva på soc och börja knarka och sluta duscha och så. Men jag vill ju inte gå runt med inställningen att jag inte kommer komma in heller... då mår jag ju dåligt nu istället. När kommer jag må bäst av att må dåligt? Å, ge mig nåt antidepressivt.

Det luktar jättemycket fisk i huset. Men vi är fortfarande lite för artiga mot varandra för att våga säga till. Om att nån ska sätta på fläkten när hon lagar fisksoppa till exempel...

Kvällarna är ändå ganska bra, det är mycket på TV. Vissa har jobb, jag har TV. Och nybakade bullar.


Tillbaka från pausen

Jamen okej då. Men då får du också uppdatera, Sofi.

Nej, det har inte hänt så jättemycket som man skulle kunna tro att det kan göra på flera månader. Men en del.

Jag bor i ett ljusgult hus vid en motorväg nu, och jag kan cykla till stan (eller till Willys, eller Åsa!) på några minuter. Jag har fyra sambos med olika hårfärger och intressen. På kvällarna tittar vi på trafikolyckor utanför vardagsrumsfönstret. Eller på Idol. I källaren bor det också en människa.

Jag har lärt mig hur fildelning funkar.

Jag har lärt mig att saker man verkligen trott på kan förändras snabbt, och att aldrig mer ge hela mig själv till nån annan igen. Det gör bara ont sen.

Annars är väl planen att jag ska bli trädgårdsmästare snart. Hoppas på Gävle/Öland/Enköping/Mariestad i vår. Men dagar som denna känns det trist att behöva göra slut med Göteborg. Solen skiner på alla gula fina löv. Jag borde gå ut nu. Egentligen borde jag gå ännu längre.