Inlägg utan mening

Om man dricker havremjölk och äter apelsin smakar det som Ris à la Malta. Det är ju jättebra. Man slipper grädden och riset och sockret men får smaken. Om man gillar den alltså.

Jag har fått lite bannor för att jag är för glad, så nu ska jag klaga lite. Idag fick jag en avi för att hämta ett paket på ICA-posten. Jag blev så ivrig att jag gick dit direkt, glömde ta på mig vantar till och med. Men när jag lämnade lappen fick jag tillbaka den, och gubben var lite sur och sa "Halv sju". Så jag kollade på den igen, och det stod "Hämtas efter 18:30" Blä, då fick jag gå hem igen. Utan paket. Får gå imorron. (Jag tror det kan vara mina nya cykellysen för övrigt!)


Och så hörde jag världens sämsta låt på tv förut. Nån som skrivit om att han tyckte det var bra att han och hans fru fantiserade om filmstjärnor. Första refrängen gick "Oh-oh, Leonardo DiCaprio", andra "Oh-oh Jennifer Aniston" och tredje handlade om de båda. Så fantastiskt dåligt.


Längta

Nu har vi redovisat förslagen för Tematrädgårdarna, och det känns så bra! Kommer bli hur snyggt som helst. Nu längtar jag ihjäl mig efter våren. LIA på Göteborgs Botan, och på Waldemarsudde (plus att få bo hos världens bästa kompisar under tiden!), och när man kommer tillbaka är det maj och alla Kungsgatans magnolior kommer stå i blom, och då är det snart dags att börja arbeta med trädgårdarna.

Alla hjärtans helg

Alla hjärtans dag var verkligen en fin dag i år! Per fick frukost på sängen och sen gav vi oss ut på långpromenad till Gamla Uppsala. Jag har bara varit där en gång tidigare, på UNF-kongressen förrförra sommaren, med hundra miljoner människor och då kunde man inte alls njuta av naturen där, utan bara tänka på barnen man ansvarade för.
Nu var det alldeles lugnt och skönt och världens bästa vinterväder, snön glittrade i strålande sol! :) Vi drack varm choklad och åt äggmacka uppe på en kulle (en som man fick gå upp på).
På eftermiddagen satt vi på ett fik i stan och åt semla och pratade skit. Och på kvällen var det Melodifestival på storbild på Arken. Bilden var alldeles ihoptryckt och jättebred, så Amy Diamonds glugg blev ännu mer komisk än den brukar vara.
Vi avslutade kvällen med lite film, och på söndagen drog jag hem tidigt och såg Lost säsong fyra hela dagen. Nu är jag ikapp, nu kan säsong fem få börja. Men det är en hel månad kvar! Får börja tanka hem avsnitten kanske, nu har jag nämligen fixat mobilt Internet! Modemet kommer i veckan, sen kan jag surfa tills datorn spricker. 


Söderhamnsbesök

Dålig jag blivit på att skriva. Det är bara för att jag är tillbaka i Lost-manin. Nu är jag på fjärde säsongen, så jag kommer nog vara redo när femman börjar om en månad :)
Idag har jag lagat rotsakssoppa, det luktar jättemycket fis i lägenheten. Har fönstren öppna för att vädra, och då blir jag ju lite mer förkyld också, bra. Dumt att bryta ett mönster. Hoppas jag får tbc också, idag stod det i tidningen att några fler har insjuknat här i Enköping. Kul.

I helgen åkte Per och jag till Söderhamn. Vi hann med hur mycket som helst:
-Lekte med lillebror Mats och resten av fina familjen (Åå, I love them! Pappa Dan som övar klarinett mitt i födelsedagskalaset och mamma Birgitta som skrattar ihjäl sig åt Kommissarie Clouseau på tv...)
-Broderade på lövtavlan.
-Invigde nyinköpta bäddsoffan, och nån spillde nåt svart på den direkt.
-Blev bortskämda med massa god mat och glass och grejer.
-Kalasade Per med tårta och farmor och farfar och mjuka paket och glada tillrop (hoppas 25-årskrisen går över nu när Per märker att allt är som vanligt).
-Kollade på Melodifestivalen (och jag oroar mig redan för nästa del, som jag kanske missar. Per har ju ingen tv och jag ska hänga i Uppsala på lördag, aahh!) 
-Spelade det där gamla brädspelet där man ska skjuta metallkulor och pricka olika poängspikar. Per kom i 500-hålet, jihoo vad skickligt!
-Såg gamla pinsamma filmer från Jonsson Brothers barndom (jag tröttnar aldrig, men killarna mådde lite dåligt, så vi stängde av efter en stund). Jag har förbjudits att skriva om filmernas innehåll, men det har med byxlösa pojkar och lobotomerade idioter att göra.
-Kom fem minuter försent till Rådhuskondis, så jag har inte fått nån semla än. Hoppas på Alla hjärtans dag!
-Brottades i meterdjup snö. Synd bara att man ska vara så himla stark. Perra har ju ingen chans mot mig.
-Gick på flera loppisar och tittade på tokiga muggar och jag fyndade fint rött garn som jag ska sticka en sjal av.
-Väntade på hem-tåget i NITTON MINUS.

Det var det mesta.

Bra tider

Jiho!
Jag har äntligen fått tag på Botan i Göteborg, och har praktikplats på gång i april... Bara det inte är en massa sökande som går före mig. Det känns ganska bra, men jag vågar inte tro helt på att det blir nåt. Har i alla fall fixat praktikplats för maj, på Waldemarsudde i på Djurgården. Ska bli himla skoj! Så nu är det bra tider på gång :)

I helgen ska vi fira Pers 25-årsdag i Söderhamn. Hoppas det blir med pompa och ståt. Jag har hittat ett par bra presenter också!