Föreställ dig en bra rubrik

Vi hade en mysig hemmafixardag igår, hela familjen. Överklädde granen (och vi fick kulor över, trots att vi även hängde en del i en palm!) och lyssnade på Christer Sjögren och såg (en ganska tråkig, fast gullig) tecknad film. Jag gjorde ett litet tomteland i en skål, och så rensade jag bland gamla tidningar. Jag älskar att slänga! Blir så himla irriterad på pappa bara, som måste behålla alla gamla Allt om Mat, Buffé, Mersmak, Mat & Vänner och annat blaj. Till och med Året Runt! "Det finns ju recept i dem!" ja, och hur många av dem kommer du nånsin att använda?! Och det var bara mattidningshögen. Sen är det en massa omvårdnadstidningar (mammas) och träningstidningar, och resetidningar ("Kan ju vara kul att kolla i..." Visst, jättekul, jätteaktuellt med en resekatalog från 2003) Och alla korsord. Och jakttidningar. Nej, jag ska aldrig hålla på och prenumerera på en massa grejer jag inte hinner läsa...

Idag ska vi åka på julkalajs hemma hos mormor. Ska bli så kul att träffa alla släktingarna och äta för mycket och se på diabilder från 60-talet. Oj, det låter ironiskt, men jag menar det faktiskt!

Pratade med Magnus igår, mannen utan framförhållning. Han hade varit på nåt köpcenter tillsammans med andra utan framförhållning och stresshandlat alla julklappar. Det verkar så himla tråkigt, hoppas jag aldrig blir sån. Mina klappar var ju klara för en månad sen. Jag vet, jag vet, jag har haft mycket mer tid än alla andra nu det senaste (typ) arbetslösa halvåret, men ändå! Jag har ju inte direkt gått och letat efter perfekta klappar. Det där med julklappsköpande ska ju komma när man minst anar det. Saker som bara känns helt rätt till nån särskild person. Äh, jag är väl presentspecialist helt enkelt... :) Fast nu är jag kanske lite väl skrytig. I år ska ju inte ens jag och mina syskon ge varandra några paket. Det är ganska skönt ändå. Jag umgås så lite med dem att jag inte har någon uppfattning om vad de skulle vilja ha... När jag flyttat kommer jag ha mycket närmare till Örebro, så då får det bli fler hemresor.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback