Sportlov

"Schysst, man kan höja genom täcket!" Skönaste kommentaren av Mange idag. Det verkar så härligt att gå i skolan och få sportlov så att man bara kan ligga i sängen och kolla på störtlopp och höja volymen genom täcket... Och inte tänka på nåt annat. Jag vill vara ekonomiskt oberoende och bara...vara.

Igår kväll var det melodifestival och "Min stora kärlek" i den katthåriga plyschsoffan, med godis, popcorn, Mange, Sofi, Bosse och Tindra. Den sistnämnda låg TV:n. Trevligt, som vanligt. Synd bara att den stackars läraren vann, nu kommer hon behöva skämma ut sig i finalen också.

Vi gick över Älvsborgsbron igår, så himla högt! Stena Line-båten körde under oss, så vi kunde vinka ner till dem som stod på däck.
Skrämde upp oss själva och varandra genom att låtsas att det fanns långa branta trappor inuti pelarna och små fönster, så man kunde se ut medan man klättrade upp. Och sen när man kom upp så var de där vajrarna mellan pelarna och marken rutschkanor som man kunde åka nerför. Läskigt. Och nästan verkligt...  

Bent leder just nu. Snart kommer Anja...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, han e en riktig sköning dendär mange ! och anja vann ju :D jihoo
nu äre hockey ! hejdåååå

2007-02-11 @ 15:34:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback