Lunch

En plastlåda med micrad potatis pch korvstroganof. Ganska äckligt, men jag har väntat länge med att äta så jag är så där extremhungrig och bryr mig inte om smaken...
Hela förmiddagen har jag sammanställt listor med alla mejl-adresser. Borde väl skriva mejlen snart också... Men jag vet inte hur jag ska formulera mig. Visst har jag bra koll på mitt jobb...?


Föräldramötet igår var ganska tråkigt, lärarna var töntiga och föräldrarna besservissrade sig (en av papporna i alla fall, honom ska jag döda nån gång när jag har tid...)
I bilen hem var jag och Anneli typiska nykterister och diskuterade frågor som nykterister alltid diskuterar... Det sociala beroendet och blaha, blaha... Fast bara en stund, sen pratade vi om skolan och internatrummen och hur det var förra året och jag vill bara gå här igen!

Wiiii, jag ska äntligen få tvätta imorgon... Har nog aldrig sett fram emot en tvättid så här mycket. Blir sex eller sju maskiner! Rena byxor och linnen, normala underkläder! (Nu under tvättkrisen blir det de konstiga jättetanttrosorna som mamma köpte till sig, som var för små för henne men för stora för mig, och som jag aldrig använder annars... När Mange har badshorts under sina jeans vet man att han inte tvättat på ett tag.)
Men min fredagkväll ska alltså med glädje nu spenderas i tvättstugan. Jihoo!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Anna =) nu ska ja följa din blogg lite bättre, så ja vet vad som händer i ditt liv!

Postat av: Elin

mitt namn stod ju inte me i förra kommentaren... hmmm :)

2007-03-02 @ 15:03:58
Postat av: Elin

Oj, hur hamnade texten i namnrutan?!?! Skuumt.... jaja, detta var tredje inlägget från mig, grattis ;)

2007-03-02 @ 15:04:39
Postat av: åsa

men hallå! jobbar du alltså på skolan nu? varför äter vi inte lunch tillsammans varje dag? kom upp och micra din mat i dagrummet istället så kan vi jämföra vem som har tråkigast matlåda!

pussenuss!

2007-03-04 @ 13:09:03
URL: http://asakarin.blogg.se
Postat av: Letterfromgotham

Hi, nice site! Keep up the good work!

2008-02-07 @ 11:52:48
URL: http://letterfromgotham.blogspot.com
Postat av: Thormarit

I found this site very useful while surfing Google.Interesting page containing serveral helpful information and nice pictures. Greetings

2010-02-26 @ 13:42:42
URL: http://thormarit.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback