Opepp, rastlös. Men glad.

Vilket mys. Det störtregnar ute och jag sitter med en kopp te och är nästan, nästan redo att ta tag i uppsatsskrivandet. Bara lite mer facebookande. Och plocka lite med disken. Och störa Per lite i tentapluggandet. Och sticka, det var länge sen. Lösa ett supersudoku. Läsa några Dostojevskij kanske. Baka bullar. Se Ben Hur. Bygga ett slott av glasspinnar. Ringa farmor. Springa ett varv runt jorden.

Imorrn börjar vi bygget! Då blir det jordlastande dagen lång. Stövlar på, för det ska tydligen bli väldigt regnigt. Vi kommer känna att vi lever. Gott!


Jag har ju inte nämnt veckans grej! Enköpings Kulturvecka. Det händer spännande saker varje dag. Bl.a kommer det en och håller tal, som har vunnit Stora Potatispriset. Det anordnas workshops och föreläsningar. "Lär dig baka surdegsbröd", "Linedance med PRO", "Släktforska på biblioteket", "Min kära Jularbo-maskin", "Dansuppvisning med barn från särskolan", "Mögelkultur - Smaka på mögliga ostar", samt "Teaterföreställning om en ständigt aktuell berättelse - kolonialtidens blodbad - förpackat i en riktigt rolig form"...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback